اجرای پروژه های مدیریتی

صفر تا صدِ کار رو به تیم ما بسپرید:

پروژه های مدیریتی یعنی مجموعه ای از کارها و تغییرات که با یک اسم مشخص، با چارچوب مشخص، برای حل مشکل کسب و کار انجام میشن. البته گاهی هم یک کسب و کار وضعیت خوبی داره و مشکلی نداره، اما برای رشد و توسعه باید پیش نیازهایی رو داشته باشه که آماده کردن اونها و یا اصلاحاً آماده کردن زیرساخت توسعه هم در قالب “پروژه های مدیریتی” انجام میشه. مرحله اول، یعنی “تشخیص و انتخاب” پروژه مدیریتی، که با نیاز و شرایط کسب و کار شما متناسب باشه و بتونه اثربخش باشه، در قالب جلسات مشاوره انجام میشه و اینجا میتونید تمام سرفصل های ارائه مشاوره رو بررسی کنید.

مرحله بعدی: “پیاده سازی” پروژه مدیریتی انتخاب شده اس که اهمیت خیلی زیادی داره (دقیقا مثل وقتی که بیمار میشیم و پزشک برای ما درمانی رو تجویز میکنه؛ همون قدر که تبحر پزشک و درستیِ تجویزش مهمه، درست انجام دادن مراحل درمان توسط خودمون هم مهم و تاثیرگذاره). پیاده سازی، روش و قوانین مشخصی داره که در جلسات مشاوره ارائه میشه و بعضی از سازمان ها و کسب و کارها میتونن این مرحله رو خودشون انجام بدن، اما گاهی ممکنه شرایط لازم برای این کار رو نداشته باشن، چون:

زمان کافی برای انجام این کار رو ندارن.
محدودیت منابع انسانی دارن، چون کسب و کار کوچک یا چابکه و با تعداد کارکنان کمی فعالیت می کنه.
ترجیح مدیران اینه که اجرا رو برون سپاری کنن تا کارکنان روی انجام وظایف اصلی و روتین خودشون متمرکز بمونن.
برآورد مدیران از توان اجرایی کارمندان، کمتر از اینه که بتونن در کنار وظایف اصلیشون، پروژه های مدیریتی رو هم پیاده سازی کنن.
ابزار، مهارت یا دانش لازم برای اجرای کار وجود نداره.
و خیلی دلایل دیگه...

در این شرایط، پیشنهاد می کنیم پیاده سازی و اجرای پروژه رو هم به ما واگذار کنید و اطمینان داشته باشید که در زمان کوتاه تر، با بهترین کیفیت و مسئولیت پذیری کامل، انجام میشه.

پروژه های قابل اجرا:

پروژه های مدیریتی که ما مسئولیت پیاده سازیش رو بعهده می گیریم، موارد زیر هستن. با کلیک روی هر گزینه، می تونید معرفی مختصرش رو بخونید.

سیستم سازی مدیریت فرایندها مهندسی مجدد فرایندها مکانیزاسیون

سیستم سازی اولویت اول شماست، اگه مدیری هستید که کسب و کار شما به این شکل اداره میشه:

  • انجام کارها به حضور همیشگیِ شما وابسته اس و اگه نباشید یه جای کار می لنگه!
  • وقتایی که در دفتر کارتون نیستید، مدام تماس تلفنی دارید.
  • مرجوعی ها و نارضایتی مشتریان زیاده.
  • مشکلات از واحدی به واحد دیگه منتقل میشن و همه دیگران رو مقصر جلوه میدن.
  • اکثراً درگیر کارهای روزمره هستید و فرصت نمیکنید به مسائل مهم و مدیریتی رسیدگی کنید.

سیستم سازی یعنی ساماندهی این شرایط! یعنی کارهای روتین و کنترل ها و نظارت ها رو بسپریم به سیستم، که وقتمون برای ایده پردازی و توسعه کسب و کار آزاد بشه. یعنی افراد و اسناد و ابزارها و هرچیزی که توی کسب و کارمون داریم رو با هم هماهنگ کنیم، تا به اهدافمون برسیم و نهایتا سودآوری کسب و کار رو بیشتر کنیم.

خلاصه که ما همیشه میگیم: برای هر کسب و کاری، سیستم سازی از نونِ شب واجب تره!

مدیریت فرایندهای کسب و کار یه رویکرد مدیریتی فوق العاده اثربخشه که هدفش بهبود عملکرد و رسیدن به اهداف کسب و کاره و این کار رو از طریق مدیریت و کنترل فرایندها انجام میده. تعریف روان و ساده فرایند رو می تونید اینجا ببینید و توضیح کامل تر در مورد مدیریت فرایند هم اینجاست.

در واقع مدیریت فرایند بررسی میکنه که شما برای موفقیت در کسب و کار، چه کارهایی باید انجام بدید؟ اون کارها رو لیست میکنه و بررسی میکنه که کدوم رو انجام میدید و کدوم رو نه؟   در مورد کارهایی که انجام میدید، چک میکنه که چطور انجام میشن؟ و معایبش رو برطرف میکنه.   در مورد کارهایی که انجام نمیدید هم روش درست رو بهتون معرفی میکنه.    از اون به بعد هم، این فرایندهای اصلاح شده، بصورت دوره ای کنترل و ارزیابی میشن.

گاهی مشکلات کسب و کار اونقدر بزرگ و پیچیده اس که تقریبا میشه گفت اون سازمان اصلا کارایی نداره و با مدیریت فرایندها (که فرایندهای فعلی رو بهینه سازی میکنه) نمیشه وضعیت رو ساماندهی کرد و لازمه فرایندهای فعلی رو کلاً کنار بذاریم و با فرایندهای صحیح و اصولی مجدداً کسب و کار رو احیا کنیم (در واقع بکوبیم از نو بسازیم! D:)

اگرچه بخاطر شوک ناشی از این تغییر، توصیه میشه حتی الامکان "مدیریت فرایندها" در اولویت باشه، اما گاهی بعلت کندی و خطای بالای فرایندهای فعلی، ناچاریم بخاطر نگهداری و تضمین بقای کسب و کار، تبعات این شوک رو بپذیریم.

در هر حال جای نگرانی نیست، چون همراهی مداوم یه تیم حرفه ای + دانش روز دنیا + استفاده از تجربه بزرگان این حوزه، از جانب ما تأمین میشه.

درصد خیلی زیادی از "کارها" و "کنترل ها" که در کسب و کار ما بصورت دستی انجام میشن، قابلیت واگذاری به سیستم های کامپیوتری و نرم افزارها رو دارن. استفاده از نرم افزارهای مکانیزاسیون کسب و کار، علاوه بر اینکه به انجام درست و سریع کارها کمک می کنن، نقش پررنگی هم در صرفه جویی زمان، کنترل عملکرد و بازدهی کسب و کار، ارزیابی عملکرد کارکنان و... دارن و البته امکان گزارش گیری لحظه ای و به روز رو فراهم میکنن.

برای مکانیزاسیون کسب و کار نرم افزارهای مختلفی وجود داره، از جمله: اتوماسیون اداری، نرم افزارهای حسابداری، مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)، مدیریت پروژه و... که به تناسب نیاز هر سازمان انتخاب میشه. این نرم افزارها یا بصورت یکپارچه در قالب یه گروه نرم افزاری (ERP) خریداری میشن، یا اینکه جداگونه خریداری میشن و با نرم افزار BPMS به هم متصل میشن (که روش دوم بهتره) و البته کسب و کارهای کوچک که نیاز به نرم افزارهای پیچیده ندارن، میتونن از سامانه های نرم افزاری اختصاصی ما استفاده کنن که اینجا می تونید لیستشون رو ببینید.

اما نکته خیلی خیلی مهم اینه که نرم افزار درصورتی میتونه مفید باشه که بر اساس نیاز کسب و کار ما "سفارشی سازی" بشه و بخش "گزارش گیری" اون جوری تنظیم بشه که بتونیم تصمیمات درستی رو در زمان درست بگیریم و کسب و کار رو کنترل و مدیریت کنیم، وگرنه وارد کردن اطلاعات در نرم افزار خام، با فرم ها و گزارشات پیش فرض، فقط کار جدیدی ایجاد میکنه که خروجی ارزشمندی هم نداره.

مرحله مهم "سفارشی سازی" نرم افزار به تخصص، مهارت و شناخت درست از نیازهای کسب و کار وابسته اس؛ و این همون خدمت ویژه ایه که با همراهی یه تیم حرفه ای به شما ارائه میکنیم.

X